Vezetői coaching

Magabiztos, tudatos


Üzleti tréning, vezető fejlesztés

Cégek vezetői, középvezetői fejlődési szándékkal lépnek be, e területre. Téveszmék lebontását és akadályok megugrásának a lehetőségét alapozzák meg. Fejlesztik a kommunikációjukat és kompetenciájukat és erőforrást keresnek. Stratéga szerepekhez edzik magukat.

Minden foglalkozásom alapja az önismeret lett. Így a Business Coaching foglalkozások is érintik ezt. A kommunikáció zsákutcáit is megjártuk, így az asszertív kommunikáció fontos részünké vált. Egy vezetőnek tisztában kell lennie az erejével, tisztában kell lennie a fehér foltjaival. Ahhoz, hogy a hatékonyságát megfelelően tudja alkalmazni, elosztani, ahhoz jól kell ismernie önmagát. Továbbá éles emberismerettel kell rendelkeznie, hiszen gyakorlati hálókat készít, amit csapatban tesz vagy csapatra épít. A motiváltság igazi motor. Sajnos több kimerülőben lévő vezetővel dolgozom, akikkel meg kell találnunk, hogy mi lehet a számukra megfelelő megújítható energia, amit be tud építeni a vezetői szerepébe.

Közgazdász tanulmányaim a gazdasági szemléletet adják ekkor nekem, ez ilyenkor a mi közös nyelvezetünk. Könnyen, gyorsan fel lehet venni a szálakat a coaching folyamtokban.  Természetesen ez, egy eszköz, aminek a váza, megalapozott elméleteket takar. A tréningek ötvözeti elemekből állnak, mivel itt is különböző erősségek és gyengeségek jönnek elő.

 Az órák 60 percesek.

Díja: 20.000 Ft