Vélemények

Ügyfeleim visszajelzései

Kalmár Csaba

Alkalmazott

"Párom elvesztése viselt meg nagyon és főleg az, hogy nem kaptam meg a válaszaimat Valóban az idő, sokat segít, de úgy érzetem nekem nincs annyi. Viszont jól alszom este már és van kedvem nőkkel is beszélgetni, ha úgy veszem, hogy ezt elképzelni sem tudtam, akkor én már úgy örülök, mert csak nem maradhatok örökké bezárva. - pont ahogy mondtad:) köszönöm."

L. Eszter

Varró és tervező

"Kit is szeressek? azt hiszem ezt nem felejtem el. Hát kicsit talán jobban magamat! Nem mondom, hogy nem vagyok olykor-olykor céltábla, de már van amikor elugrok :) Nehéz ügy ez az ÉNkép és önismeret Azóta is betartom a 3 alapelvet."

L.Ági

Vállalkozás

-Más mondta rólam: "Kisimult és kiegyensúlyozott , nyugodt csajszi lettem!"

A. Gabi

Menedzser

"Nagyon nagy segítség és rádöbbenés volt nekem a tegnapi beszélgetés is, hálás köszönet! ."

U. Attila

Beosztott

"Te vagy a tutajom az Ócenban."

P. Zsolt

 Vállalkozás

"Nagyon köszönöm, tök jó, hogy vagy!."

K. Anett

Menedzser / Vállalkozás

"Kedves Hanga! Köszönöm szépen, hogy meghallgatott és új teret mutatott és, hogy azt is elárulta, hogy ez bennem is bennem volt. Azt hiszem, ez volt az első, ami megmutatta, hogy mennyit számít honnan nézzük az eseményeket. Kicsi lépés tudom, de nekem sokat jelent."

Kiss Viktor

Vállalkozó

"Tudom bátortalan voltam és nehezen indultunk..:) De, köszönöm a türelmet, hogy megvárta, míg magamból kigabalyodok. Fejemben vannak a mondatok, amik segítenek visszatérnem, ha nagyon sok az álomfelhő. Köszönöm mégegyszer"

Toma Viktóra

Kórházi ápoló

"Kedves Hanga, annyira jó érzés, megint látni a lehetőségeket, olyan sok volt már a csüggedésből. Ugyan vannak dolgok, amiket nem tudok még, helyre rakni, de dolgozom és dolgozunk rajta. Szeretném megtartani jelenlegi "életem" és igen megígérem, amit annyiszor mondott: Hogy a múltban való éldegélés elveszi a jelent, és jelenünk nélkül nem tudunk jövőt szőni. A Viszontlátásra..." 

Z. Tibor és Anikó

Vendéglátás

Féltünk mi fog történni, mert nem jártunk még ilyen helyen. De attól mégjobban tartottunk, hogyha nem teszünk valamit kettőnkért, akkor elveszünk. Anikó azt mondja, jó volt sírni egy nagyot:) 

Nekem, könnyebb volt bizonyos dolgokról beszélni, hogy elmeséltem valakinek és hallhatta, akinek szól.