Párkapcsolati problémák, munkahelyi gondok

Válás előtt Mediátor, Üzlettársi kapcsolatok

Akkreditált Life Coach, Mediátor

Tisztelt Olvasóm!

Elnézést kérek, hogy rögtön a szakmai szempontokat helyezem előtérbe, de úgy gondolom, leginkább ez az, ami eldöntheti, hogy a megfelelő-e a hely, ahol jár, vagy sem.

Így máris időt spórolok, hogy hatékonyabbak legyünk, így ismeretlenül is. Nagyon fontos, hogy a megfelelő "kezekbe" kerüljön Valaki. Ezek jelentik egyben a szakmai kompetenciát, munka során az eredményességet, és személyes kontaktust - a szimpátiát -. 

Valamint figyelmébe ajánlom cikkeimet, ami elég információt adhat, hogy jobban belelásson a munkámba. Blog

Közgazdászként végeztem és Akkreditált Life Coach, Mediátor képesítéssel rendelkezem, melynek emelt szintű vizsgáját Pécsi Tudományegyetem  Felnőttképzési Kara tanúsítja. A posztgraduális szakmai képzés teljesítésével a Magyar Coach Szövetség Alapítvány - Magyar Coachok Szövetsége a Rezilienciáért, azaz az Életminőség és a Szervezeti Kultúra javításáért Alapítvány tiszteletbeli tagjává fogadott. 

Az élet igen szerteágazó területein, kibontakozó emberi kapcsolatok sok esetben árulkodnak a rohanó gondolkodásról és az elmaradt interakciókról.  Humán területen végzett munkám során ezen hullámok csökkentése volt a legáhítottabb feladatom. Ezeket ismerve, látva és megélve lett hivatásom a kihívásokkal teli emberi kapcsolatok útvesztője.

Hiszem, hogy sok minden csak is rajtunk múlik. Az emberi kapcsolatok rendszerében élünk, mind a munkahelyünkön és otthonunkban. Egyik nehezebb élettér, mint a másik. Hát még ezeket egyensúlyban tartani. 

Ha kibillen, tudjuk meg az okát, ismerjük fel, és javítsuk meg! Fontos területem a kommunikáció. Rengeteg esemény, kezdeményezés itt bukik meg.  Ki mit gondol és mond, és ki mit ért meg, a bejövő információkból. 

További felismerésem, hogy az Önismeret elengedhetetlen a megoldásokhoz, amiknek a kacifántos rendszerében elveszni nem is olyan nehéz. Több ezer órát töltöttem azzal a munkával, hogy Ügyfeleimen keresztül megannyi szempontot megfigyelve kiutakat találjak.  Én magam nagyon hálás vagyok ezért, minden út egy kihívás egy erősödés és beteljesülés. A mindennek megfelelési szándék, amik nem engednek bennünket előre. Van mikor mi Önmagunk, ezt egyedül megfejteni és megoldani nem tudjuk. Az utakon, amin jártam sok szépet, szomorút és ijesztőt is láttam már. Úgy gondolom a munkámban ez tesz jobbá és figyelmesebbé. Akik velem, dolgoznak tudják, hogy az Ő terhük, már az enyém is és ezt nagyon megbecsülöm, mert bizalom nélkül nem tudunk elindulni. 

Amikor Üzleti Coachingon vagy Egyéni üléseken veszek részt, elengedhetetlen a kommunikáció szerepe. Annak megértése, értelmezése, visszajelzése. A blokkok felkutatása, az elakadások mikéntje és miértje. Csoportos foglalkozások is az összhang sikerén tud csak szépen araszolni felfelé.

Tisztelettel: 

Szántó Hanga Patrícia

Szakmai folyamatok és képzések: 

2017- Szupervízió 12
2018- Szupervízió 14

2019-Szupervízió 12

2020-Szupervízió 7

2021. január Mediátori Továbbképzés - Mediáció az iskolában - az iskolai mediáció szerepe, lehetőségei


Szeretne kapcsolatba lépni velem?

Tréner és mediátor

Szántó Hanga Patrícia

Akk.Life-Coach, Személyi és Életvezetési tanácsadó, Mediátor

IACM-CLC fokozat

Közép Európai Mediációs Intézet

Magyar Coachszövetség Alapitvány tag

Együtt könnyebb gondolkodni és megoldásokat keresni!