Párkapcsolati problémák, munkahelyi gondok
Válás előtt Mediátor, Üzlettársi kapcsolatok

Akkreditált Life Coach, Mediátor

Tisztelt Olvasó!

Elnézést kérek, hogy rögtön a szakami szempontokat helyezem előtérbe, de úgy gondolom, leginkánbb ez az, ami eldöntheti, hogy a megfelelő-e a hely, ahol jár, vagy sem.

Valamint figyelmébe ajánlom cikkeimet, ami elég információt adhat, hogy jobban belelásson a munkámba. Blog

Közgazdászként végeztem és Akkreditált Life Coach, Mediátor képesítéssel rendelkezem, melynek emeltszintű vizsgáját   Pécsi Tudományegyetem  Felnőttképzési Kara tanúsítja. A posztgraduális szakmai képzés teljesítésével a Magyar Coach Szövetség Alapítvány - Magyar Coachok Szövetsége a Rezilienciáért, azaz az Életminőség és a Szervezeti Kultúra javításáért Alapítvány tiszteletbeli tagjává fogadott.

Az élet igen szerteágazó területein, kibontakozó emberi kapcsolatok sok esetben árulkodnak a rohanó gondolkodásról és az elmaradt interakciókról.  Humán területen végzett munkám során ezen hullámok csökkentése volt a legáhítottabb feladatom. Ezeket ismerve, látva és megélve lett hivatásom a kihívásokkal teli emberi kapcsolatok útvesztője.

Hiszem, hogy sok minden csak is rajtunk múlik. Az emberi kapcsolatok rendszerében élünk, mind a munkahelyünkön és otthonunkban. Egyik nehezebb élettér, mint a másik. Hát még ezeket egyensúlyban tartani.

Ha kibillen, tudjuk meg az okát, ismerjük fel, és javítsuk meg!

Ebben segítek Én. Ne újat, ne mást, csak másképp! Gondoljuk tovább együtt!

Jelenemben, ha körbenézek sajnos azt látom, hogy sokan vannak környezetemben, akiknek párkapcsolata zátonyra futott, akiknek magánéleti problémái vannak, és lelki egyensúlyra vágynak. Mind értékes és szeretetre vágyó ember, de a kiutat nem találják. Sok elbeszélgetett óra, láttatta meg velem, milyen nagy szükség van ránk, Life Coach-okra, Mediátorokra, Trénerekre. Ügyfeleimmel töltött idő nekem öröm. Boldogabbnak látom Őket, hogy lépnek egyet és megpróbálják újra összerakni a szétesett képet és nem a "szürke szobájukban" ülve várják a változást.

Szeretne kapcsolatba lépni velem?

Életvezetési tanácsadó és mediátor

Szántó Hanga Patrícia

Akk.Life-Coach, Személyi és Életvezetési tanácsadó, Mediátor

IACM-CLC fokozat

Magyar Coachszövetség Alapitvány tag

Együtt könnyebb gondolkodni és megoldásokat keresni!