Pár gondolat és szakmaiság

Tisztelt Olvasóm!

Mi a fontos?

Az ember. Az ember és a lelke. A lelke és a tudata, s ennek harmonikus kivetülése az Életére.

Egyéni és párkapcsolati Mediátor-Coachként kezdtem tevékenységemet, majd az idő haladtával munkám területe bővülni kezdett.

Ennek talán fő oka az lehet, hogy egy nagyon fontos felismerést nyertem a munkám során az ügyes klienseim segítségével. Ez pedig nem volt más, mint az Önismeret fontossága.

Hogy jobban érthető legyen mire is gondolok, ki is fejteném ezt. Kusza kis világokba csöppentem, a munkáim során és azonosságok halmai kerültek elém és ezek mind ugyanoda vezettek be: Az ÉN ismeretébe. Így megalapozott technikák (ontológia coaching, hozott és kapott Én modulok) ötvözésével, erős hangsúlyt fektettem az önismeret bűvkörére.

Ami számomra, nagy örömöt jelent és jelentett, mert a vitorláink elkezdtek dagadni, mi meg elkezdtünk haladni.

Minden foglalkozásom alapja ez lett. Így a Business Coaching foglalkozások is érintik ezt. A kommunikáció zsákutcáit is megjártuk, így az asszertív kommunikáció fontos részünké vált.

7000 óra ülés "ül" mögöttem már. Nem szakmámnak mondom, inkább a hivatásomnak tekintem. Bizalommal fordulok Klienseimhez és őszinte megbeszélések követnek minket.

Szakmaiságok:

Közgazdászként végeztem és Akkreditált Life Coach, Mediátor képesítéssel rendelkezem, melynek emelt szintű vizsgáját Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési Kara tanúsítja. A posztgraduális szakmai képzés teljesítésével a Magyar Coach Szövetség Alapítvány - Magyar Coachok Szövetsége a Rezilienciáért, azaz az Életminőség és a Szervezeti Kultúra javításáért Alapítvány tiszteletbeli tagjává fogadott.

Közgazdász Diploma

Akkreditált Life Coach, Mediátor

Önfejlesztések és foglalkozások :

A szupervízió a leghatékonyabb szakmai személyiségfejlesztő módszer a szociális, pedagógiai, profit és nonprofit területen. Célja a hivatásbeli személyiség kompetencia fejlesztése.

A szupervízió nem felügyeletet, nem ellenőrzést jelent, 

A szupervízió reflektív teret biztosít azon szakemberek számára, akik kliensekkel dolgoznak, (szociális munkások, pszichoszociális területen dolgozó terapeuták, stb.), azzal a céllal, hogy a szakemberek szakmai attitűdjük és teljesítményük minőségét biztosítsák és fejlesszék. Ebben a munkamódban a fókusz a szupervizált kliensein van, illetve azon, hogy a szupervizált, hogyan dolgozik együtt a klienseivel. Ez a megközelítés gyakran - bár nem feltétlenül - azt jelenti, hogy a szupervízor gyakorlott szakember a szupervizált munkaterületén

Szupervíziók  2017-2022
2020. Közép Európai Mediációs Intézet-tag

2021. január Mediátori Továbbképzés - Mediáció az iskolában - az iskolai mediáció szerepe, lehetőségei

2021. OH instruktor Az OH - módszerének alapgondolata, hogy minden ember önmagát ismeri a legjobban, önmagát tudja meggyógyítani, önmagában tudja megtalálni problémáira a megoldást. A kártyák segítséget adnak, hogy az érzelmek megfogalmazásával, monitorozásával és a szabad asszociációval képet kaphassunk saját tudattalanunk működéséről, alapérzelmeinkről. Az OH - kártya nem más, mint egy fantasztikus utazás a tudattalanba, önmagunk megismeréséért.