Párkapcsolati problémák, munkahelyi gondok
Válás előtt Mediátor, Üzlettársi kapcsolatok

Akkreditált Life Coach, Mediátor

Tisztelt Olvasó!

Elnézést kérek, hogy rögtön a szakmai szempontokat helyezem előtérbe, de úgy gondolom, leginkább ez az, ami eldöntheti, hogy a megfelelő-e a hely, ahol jár, vagy sem.

Valamint figyelmébe ajánlom cikkeimet, ami elég információt adhat, hogy jobban belelásson a munkámba. Blog

Közgazdászként végeztem és Akkreditált Life Coach, Mediátor képesítéssel rendelkezem, melynek emelt szintű vizsgáját   Pécsi Tudományegyetem  Felnőttképzési Kara tanúsítja. A posztgraduális szakmai képzés teljesítésével a Magyar Coach Szövetség Alapítvány - Magyar Coachok Szövetsége a Rezilienciáért, azaz az Életminőség és a Szervezeti Kultúra javításáért Alapítvány tiszteletbeli tagjává fogadott.

Az élet igen szerteágazó területein, kibontakozó emberi kapcsolatok sok esetben árulkodnak a rohanó gondolkodásról és az elmaradt interakciókról.  Humán területen végzett munkám során ezen hullámok csökkentése volt a legáhítottabb feladatom. Ezeket ismerve, látva és megélve lett hivatásom a kihívásokkal teli emberi kapcsolatok útvesztője.

Hiszem, hogy sok minden csak is rajtunk múlik. Az emberi kapcsolatok rendszerében élünk, mind a munkahelyünkön és otthonunkban. Egyik nehezebb élettér, mint a másik. Hát még ezeket egyensúlyban tartani.

Ha kibillen, tudjuk meg az okát, ismerjük fel, és javítsuk meg!

Ebben segítek Én. Ne újat, ne mást, csak másképp! Gondoljuk tovább együtt!

Szakmai tapasztalatom, hogy az Önismeret elengedhetetlen a megoldásokhoz, amiknek a kacifántos rendszerében elveszni nem is olyan nehéz. Több ezer óra van mögöttem, amit megannyi Életen keresztül kísérhettem, amiért Én magam nagyon hálás vagyok. Az sok szempont,  kívánság és a lelki kérgek, amik nem engednek bennünket előre, mert kellene egy út, amin minden elfér szinte egy időben. Van mikor mi Önmagunk, ezt egyedül megfejteni és megoldani nem tudjuk. Az utakon, amin jártam sok szépet, szomorút és ijesztőt is láttam. Úgy gondolom a munkámban ez tesz jobbá és figyelmesebbé. Akik velem, dolgoznak tudják, hogy az Ő terhük, már az enyém is és ezt nagyon megbecsülöm, mert bizalom nélkül nem tudunk elindulni. 

A jövőben is maradnak a szemléleteim, a felkapott divatos irányzatok ellenére is, mert egyet én sem feledek semmilyen helyzetben, hogy "Légy hű Önmagadhoz!"

Tisztelettel: 

Szántó Hanga Patrícia

Szeretne kapcsolatba lépni velem?

Életvezetési tanácsadó és mediátor

Szántó Hanga Patrícia

Akk.Life-Coach, Személyi és Életvezetési tanácsadó, Mediátor

IACM-CLC fokozat

Magyar Coachszövetség Alapitvány tag

Együtt könnyebb gondolkodni és megoldásokat keresni!