Párkapcsolati terápiamediáció,

Gyógyulás


Az egyik legnehezebb életterületünk. Két külön Világ ötvözése a békés vizeken. Igazi kihívás, minden párban álló embernek.

A válás lehet, megoldás, de nem hiszem, hogy azzal kell kezdeni. Azt tapasztalom a párok a kommunikációban buknak nagyot. Nem értik egymást. Ennek persze számos oka van, de mikor előttem ül, két ember, aki tenni kíván, akar a kapcsolatukért, az már egy  pozitív fuvallat számomra. Hát még nekik, igaz? 

A párokat előzetesen megkérem, hogy legyenek szívesek egyedül eljönni, következő ülésre, hogy meghallgathassam , hogy mit gondolnak éreznek, hogyan élnek a nehéz időszakukban. Ekkor csak ketten vagyunk és mód nyílik, hogy őszintén a másik jelenléte nélkül, úgy fogalmazzon, ahogy Ő azt érzi. Amikor a külön ülések lezajlottak, újból együtt ülünk mind hárman és megkezdődik a közös munka a kapcsolatért. 

Eredmény nélkül nem távoznak az Ügyfelek a foglalkozásról. Párkapcsolati mediáció során a közös munka összehozza a párokat és új alternatívákat nyitva egy új közös világot építenek. Egyéni Ügyfelek a problématerüket elhagyva, mint egy új ajtón belépve adaptív módon válnak eredményessé és magabiztossá. Válaszokat keresve találjuk meg a végső gondolatot, ami tisztázza a jelenben élő, feszélyező helyzeteket. 


Az órák 60 percesek.

Díja: 18.000 Ft