Online események

Önismereti Elmélyülés

Pont ott, ahol dolgod van Önmagaddal.

2023. március 10. péntek

6 hetes tanfolyam online 

Hat héten át kísérlek, a folyamataidban és minden héten találkozunk, hogy lássam, hogyan haladtál.

Részletek hamarosan... 

Online események

Létem Alapjai Önismereti Mozaik - 1. Interaktív kérdezz-felek résszel

Február 24. péntek 18.00 óra (90 perces)

Díja: 3500 Ft


LÉTED ALAPJAI Önismereti Tréning
👉Elakadások miértjei?
👉Öntisztázás, önreflexió
👉Önbizalom-alapok
👉Eszköz és technika
👉Harmónia megteremtése
✅Kiket támogat?
👉Neked szól, ha nem vagy elégedett az Életed területeinek működésével valamint, ha ismétled önmagad - megtörténnek hasonló vagy ugyanazzal a kimenetellel az életeseményeid -
👉Neked szól, ha nem léptél túl, elakadtál
👉Neked szól, ha már járod az önismereti utad
👉Neked szól, ha önmagad szeretnéd megoldani és megérteni a működésedet.
✅Hol jelentkezhetsz? 
👉 Pont itt, ahol vagy!
✅Kibővített kérdezz-felelek idővel!

Miről szól majd?


-Fókusz

-Hitrendszer

-Tudatos jelen

-Interaktív  kérdezz - felelek


A fókusz

Mire irányul a figyelmed? A kérdés nem épp a Most-ra kérdez. Sokkal inkább, például az általános átitatódás a fő lényeged, a fő fókuszod.

Úgy kérdezzük: Legtöbbször mire és hogyan gondolsz? Miként közelíted meg? Amiért ez egy meghatározó mozzanat, az azért szempont most nekünk, mert ezzel oldasz meg mindent . Ez egy eszköz-szöveted. Ha ez mindig a félelem, az aggodalom, akkor ezekkel a kis darabokkal van kifoltozva az esemény amiken át és keresztül mész. Így hát a fókusz, fontos.

Hitrendszer

Miben hiszel? Hogyan hiszel? Hiszel -e? Változtatod- e, a hited? Az ontológia coaching magába foglalja, mindenkinek a viszonyát önmagával, az Énjeivel való viszonyát ( Én mint, anya, Én, mint barát, Én, mint gyermek, Én, mint szerelmem párja) és a törvényeit, ami szerint él. Ez már egy hitrendszer. E szerint élek mesélhetném. Kérdezhetnénk van-e hibás hitrendszer? Normák szerint lenne, természetesen. Hiszen, ami nem elfogadott, ami törvénybe ütközik, az nem jó. De , az még hitrendszer. Vannak kik az elrendelés szerint élnek, hisznek a sorsban, hisznek a közelgő jóban, vannak kik a jó Istent szolgálják, vannak kik a karmát okolják mindenért, vannak, kik racionálisan léteznek, vannak kik az univerzum szerint rezegnek....A hitrendszerrel összhangban kell lennünk, ha nem vagy vele egy ritmusban, az biztos nem a te megfelelő hitrendszered.

 Tudatos jelen

Ez egy érdekes kis mozzanat. Itt éberen vagyunk és látunk . Ehhez kell igazítani az előző kettőt. Ugyan, akinek a tudatos jelene megvan, gyorsabban tud reagálni a felismerésekre. Azaz működnek együtt! Ez egy kulcs ! Összhangban önmagaddal. Ezek a teremtéseid alapjai.

Interaktív kérdezz - felelek részt is készítettem, amivel fókuszáltabban tudok Neked segíteni. Kérdezz, majd nyugodtan! 

Lefoglalom a helyem 

 Létem Alapjai Önismereti Mozaik - 1. Interaktív

január 27. péntek 18.00 óra (90 perces)