Blog

Legyen az elsők közt, aki értesül az újdonságokról!

Ez az írásom inkább egy Felhívás, mint sem magyarázása annak, hogy milyen fontos, hogy hogyan éljünk és mit engedjünk be az Életünkbe és mit helyezzünk távol magunktól.

Tükrözés

2017.05.22

Arra tanít, hogyan kell egyszerű, világos üzeneteket küldeni egymásnak, hogyan kell figyelmesen végighallgatni partnerünk mondanivalóját, és azt hogyan kell pontosan átfogalmazni. Ezen készségek elsajátítása világos és hatékony kommunikációt eredményez.

Első találkozáskor törekedni kell arra, hogy lehetőségünk legyen minél jobban megfigyelni partnerünket. Igyekezzünk megbizonyosodni róla, hogy a másik fél jóravaló, tisztességes ember, nem akar rosszat és ha mi jók vagyunk hozzá, akkor Ő is az lesz. - Tudom, hogy ez egy koránt sem könnyű feladat, de aki esetleg már itt bukdácsol ezen a szitán, nem...

A párkapcsolatok nagyon nagy szolgálatokat tesznek a benne élőknek. Nem csak a közös élményeket szépítik meg és ajándékozzák meg ezzel magukat a párok, hanem a személyiség fejlődésüket is táplálják vele.

Minden kapcsolat eljut, egy olyan holtpontig, mikor ezt a megnevezést táblára lehetne kitűzni.

A férfi agy nagy mértékben kategorizált, úgy is mondhatnánk, hogy " skatulyákra van osztva", ezért képes különválasztva tárolni az információkat. Egy problémás nap után a férfi agya mindent a helyére tesz. A női agy nem így tárolja az információt: a nő agyában szüntelenül körbe járnak a problémák. A férfi szellemi kartotékrendszerbe rendezi a...