Blog

Legyen az elsők közt, aki értesül az újdonságokról!

Lelkem dallama

2020.05.12

Mi tudná jobban összehozni, milyen a lélek, mint egy olyan vers, amit teljesen igaznak érzünk.

Minden esemény egy jegy az érzelmi vonatunkra. Hogy meddig utazhatunk vele? Amíg meg nem állunk az egyik állomáson. Az állomások különböző töltetűek, így lehet pozitív, s lehet negatív is. Sokfélét élünk meg és élhetünk meg.

A tudásunk időről időre növekszik. Ennek útja is változik, attól függően, hogy milyen területen mozgolódunk sokat. Ez két féle kép is hathat ránk, egyrészt teljesen más ismereteket kívánunk magunkba táplálni, mivel a jelenlegi tudás és ismeret szegényes a vágyotthoz képest vagy éppen, hogy motiválóvá válik számunkra a bevett terület és még inkább...

Add, mi a legegyszerűbb és tiszta, amivel Bárki megajándékozható. Vedd el, ki nem becsüli, mert majd egyszer megérti, ha viszont nem érzi.

Bármely életszakaszunkat nézzük feladatokkal lesz teli. Pongyolán fogalmazva: Lesz benne szép és lesz benne rossz.

Az önbecsülés személyiségünk egyik legfontosabb dimenziója, ami egy megfoghatatlan, összetett jelenség, melynek nem is vagyunk mindig tudatában.

Az önbecsülésünk már gyermekkorunkban elkezd kialakulni, amikor halljuk, hogyan beszélnek rólunk. Ezek az első visszajelzések. Szüleink rólunk kialakított véleménye és annak közlése felénk alapkövei, hogy későbbiekben miből kezdünk el építkezni.